Afgelopen week stonden er maar liefst twee wedstrijden op het programma voor het B-team uit Meppel. Op donderdag 8 oktober speelden zij uit tegen DOS'46 B3, zaterdag 10 oktober mochten ze, wederom uit, aantreden tegen Forward/De Hoeve B1.

8 oktober 2020       DOS'46 B3 - Meko'74 B1

Wij hebben spijtig van dos verloren
Dat krijg ik op school nog lang te horen.

Jammer genoeg mocht het niet baten
En hadden ze onze tactieken snel in de gaten.

10 oktober 2020      Forward/De Hoeve B1 - Meko'74 B1

Vandaag moesten wij een wedstrijd spelen tegen Forward.
Toen de wedstrijd begon, kwam Forward meteen al aan de top. Na wat doelpunten tegen maakte Fleur een mooi afstandsschot 1-3. Forward scoorde nog een keer, maar daarna maakte Elise ook een mooi doelpunt. Vlak daarna scoorde Fleur nog een keer, en Forward ook nog eens. Met een stand van 3-5 gingen wij de rust in.
Na de rust kreeg een dame van Forward een doorloopbal mee, en stond het dus 3-6. Kort nadat Gerdien in het spel was gekomen, scoorde ze met een afstandsschot. Wieke deed dat ook en dus maakte ze de stand 5-6. Helaas scoorde Forward nog drie keer achter elkaar en was de eindstand 5-9.

Doelpuntenmakers: Wieke (2), Fleur (2), Gerdien en Elise