Sponsoring voor iedereen winst

Sponsoring bij Meko’74 levert voor iedereen winst op. Bedrijven die reclame maken op het veld, in ons clubblad of in ons clubhuis worden betrokken bij onze clubactiviteiten. Jaarlijks wordt er een sponsoravond georganiseerd, zodat sponsoren kennis kunnen maken met elkaar. Ook kunnen onze sponsoren persoonlijk onze leden ontmoeten. 

Voor wat hoort wat. Natuurlijk wordt als eerste gedacht aan onze sponsoren als de vereniging zelf iets moet kopen: de koffie, printerpapier en drinken worden gekocht bij een sponsor. En zo haalt onze activiteitencommissie het springkussen natuurlijk bij een sponsor.

Ook onze eigen leden zijn zich bewust van het feit dat onze sponsoren van groot belang zijn voor de vereniging. Onze sponsoren hebben dan ook een streepje voor bij de aankoopbeslissingen van onze leden.

Bordsponsoring

Het veld van Meko ’74 ingesloten tussen de drukbereden Europalaan, de toegangsweg Sportpark Koedijkslanden en de weg naar Zwartsluis. Het is hiermee uitermate geschikt voor goed zichtbare bordreclame. 

Er is op en rondom het clubhuis plaats voor zo’n 70 reclameborden. Hiervan zijn bijna alle borden aan twee zijden zichtbaar. Bordsponsoring wordt in principe voor een periode van 5 jaar aangegaan.

 

Hieronder staan onze bordsponsoren