Als vereniging zijn wij dringend op zoek naar een trainer voor onze A-jeugd en het senioren team. Beide teams spelen breedtekorfbal. De A-jeugd is een team met elf dames en een heer tussen de twaalf en negentien jaar, waarvan het grootste deel al enige jaren samen speelt. De A's trainen op dit moment op maandag en woensdag van 18.30 tot 19.30, in overleg kan naar de trainingstijden gekeken worden. De senioren is een gemixt team van ervaren en minder ervaren dames en heren, met leeftijden variërend van negentien jaar tot vijftig plus. De senioren trainen op maandag van 19.30 tot 20.30. We zoeken trainers die iedereen op zijn of haar niveau tot zijn recht laat komen, voor een eenduidig spel zorgt, maar die ook begrijpt dat plezier bij ons erg belangrijk is! 

Uiteraard is een vergoeding mogelijk of een combinatie met een trainerscursus. Eventueel is het ook mogelijk om twee keer per maand trainen te komen geven of het juist uit te breiden naar een combinatie van trainen geven en coachen. Beide teams spelen de wedstrijden op zaterdag. 

Lijkt het jouw leuk om (een van) deze twee teams verder te helpen? Wil je graag beginnen met trainen geven, maar weet je niet goed waar? Of wil je nog meer informatie? Neem dan contact op met Ronald Dorenbos (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).