Hallo! Ken jij ons al? Wij zijn Scoro, Jumper, Funny en Spurt en wij spelen elke week bij de Kangoeroe Klup. Kom jij met ons mee spelen? Vanaf maandag 11 april kun je ons vinden op het veld van Meko'74. 

De naam 'Kangoeroe Klup' is gekozen omdat een kangoeroe veel overeenkomsten heeft met de vaardigheden die horen bij de korfbalsport, zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Daarnaast heeft de kangoeroe een buidel die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is symbolisch gezien de buidel - een veilige en warme plaats - voor de jongste leden. De Kangoeroe Klup is niet gericht op het aanleren van korfbaltechnieken en het spelen van wedstrijden. Uiteraard hebben veel spelvormen wel een knipoog naar het korfbal. Bron: KNKV. 

Vanaf maandag 11 april start bij Meko'74 de Kangoeroe Klup! Deze trainingen zijn bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar om op een speelse manier kennis te maken met korfbal, maar vooral om even lekker in beweging te zijn. De trainingen zijn van 17.30 tot 18.30 op ons veld bij sportpark Koedijkslanden. Tot de zomervakantie kun je gratis mee doen! Je bent altijd welkom om eens te komen kijken. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jorinde Mulder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0611287948). Let op, maandag 18 april is er geen Kangoeroe Klup in verband met Pasen.