3 oktober 2020      KIOS (R) A1 - Meko'74 A1

Wij hebben deze wedstrijd met 8 spelers moeten spelen. Ilse deed niet mee wegens een geblesseerde enkel en Fabiënne nog steeds niet vanwege een blessure aan haar knie. Ook Amanda hebben we deze wedstrijd moeten missen. Ze had last van Corona klachten en mocht om deze reden helaas niet mee doen. Omdat er geen publiek mocht komen kijken bij de wedstrijd, hield Jorinde de stand bij in onze groepsapp. Zo konden Ilse, Fabiënne en Amanda vanaf thuis een beetje meeleven hoe we speelden.

We begonnen de wedstrijd goed. Vier doelpunten achter elkaar werden er gemaakt; Susanne een doorloopbal en vlak daarna een afstandsschot. We wisselden van vak en wisten nog niet van ophouden; Siska maakte nog een afstandsschot en daarna legde Kayra er nog een klein kansje in alsof het niets is. Het is dus inmiddels al 0-4. Na even gespeeld te hebben scoort Kios ook eindelijk een doelpunt(1-4). Susanne wist nog door te gaan met scoren en maakt een mooi afstandsschot (1-5). Een heer van Kios weet ook nog een doorloopbal te scoren en Kios kwam weer iets dichterbij (2-5). Gelijk na deze score van Kios scoort Kayra met een klein kansje de 2-6.Maar Kios was niet van plan om te stoppen met scoren en een heer van Kios scoort de 3-6. Toen gebeurde er iets bijzonders want Casper scoort een klein kansje. Hij brengt de stand tot 3-7. Dit keer is zijn schotpoging niet kansloos, want de bal viel toch echt door de korf! Wederom kreeg Casper het hardste applaus van de wedstrijd voor zijn doelpunt die hij scoorde. Ook doelpuntenmaker Kayra komt ook weer even om het hoekje kijken en brengt met een afstandsschot van ver de stand op 3-8. Een heer van Kios scoorde tussendoor nog even een afstandsschot (4-8), maar daar was Marit het niet mee eens en ze maakte een bijzonder afstandsschot. Deze was namelijk ringloos (4-9). Er moest daarom even goed gekeken worden of deze echt wel zat. Kios weet nog een keer te scoren. Ook Siska weet voor de rust nog even een zuiver afstandsschot er in te knallen. We gingen de rust in met een stand van 5-10.

Na de rust begon het steeds harder te regenen, de bal werd glad/nat en het werd koud. Bij beide teams glipte de bal steeds vaker uit de handen, doordat de bal glad was van de regen. Maar Susanne weet nog steeds een doorloopbal te scoren en Kayra gooit er ook nog een schot van afstand in (5-12). Een dame van Kios scoort met een afstandsschot en zij brengt de stand op 6-12. Halverwege de 2e helft weet Susanne twee doelpunten achter elkaar te maken. Eerst maakt ze een afstandsschot en daarna een bovenhandse doorloopbal. Ze brengt hiermee de stand op 6-14. Kios werd even wakker geschud en zij scoorden twee doelpunten achter elkaar, en brengen de stand 8-14. Susanne weet niet van ophouden en blijft nog even scoren en scoort haar laatste doelpunt van de wedstrijd met een afstandsschot. Kios scoorde nog even snel twee doelpunten en brengt de stand tot 10-15. In de laatste minuut van de wedstrijd vanaf de middellijn, een afstandsschot van Kayra brengt de eindstand op 10-16.

Met nog een wedstrijd te spelen volgende week tegen Forward zijn wij niet meer in te halen en zijn wij Kampioen!!

Eindstand: 10-16

Doelpuntenmakers: Susanne (7), Kayra (5), Siska (2), Casper en Marit