Afgelopen zaterdag was het zover, na de vakantie kon er eindelijk weer gekorfbald worden. Voor de echte start van het seizoen stond voor de nieuwe A1, een combinatie van oude A's en B's, een driekamp met Triantha en KIOS (R) gepland. 

 

4 september 2021   Meko'74 A1 - Triantha A1

Vandaag hadden we een driekamp in Ruinerwold. De eerste wedstrijd die we speelde was tegen Triantha. We begonnen de wedstrijd goed en kwamen al gauw op een voorsprong. De 1-0 en 2-0 werd al snel door Ilja gemaakt met een strafworp en een doorloopbal. Daarna scoorde zowel Chloë als Casper een klein kansje en stond het 4-0. Vervolgens schoot de heer van Triantha een afstandsschot raak. Gerdien maakte er 5-1 van door een bovenhandse doorloopbal. Daarna scoorde een heer van Triantha met een afstandsschot. Toen kreeg Wieke een strafworp en die benutte ze, het stond 6-2. Opnieuw scoorde een heer van Triantha, maar Ilja benutte haar strafworp ook en stond het 7-3. Vervolgens scoorde zowel Chloë als Ilse een afstandsschot en stond het 9-3. Daarna maakte de heer van Triantha een doorloopbal en schoten Gerdien en Chloë er een afstandsschot in. Als laatste scoorde de dame van Triantha en werd onze eerste wedstrijd beëindigd met een eindstand van 11-5. We hebben een wedstrijd gespeeld waarop we tevreden konden terugkijken!

Eindstand: 11-5

Doelpuntenmakers: Chloë (3), Ilja (3), Gerdien (2), Wieke, Casper en Ilse

 

4 september 2021     KIOS (R) A1 - Meko'74 A1

De volgende en tevens ook laatste wedstrijd die we speelde was tegen Kios. Amanda opende de wedstrijd met een klein kansje en het stond 0-1. Vervolgens scoorde de heren van Kios twee keer en het stond 2-1. Daarna zorgde Ilse voor een gelijke stand en scoorde een klein kansje. Toen kwamen er weer twee tegendoelpunten, maar Ilja benutte haar strafworp en zo stond het 4-3. Vervolgens kregen wij 3 tegendoelpunten waardoor Kios de voorsprong groter maakte, het stond 7-3. Marit zorgde ervoor dat de voorsprong kleiner werd en scoorde een doorloopbal en een klein kansje. Toen bij ons de vermoeidheid een grote rol ging spelen maakte Kios daar gebruik van. De dames van Kios scoorde vijf doelpunten achter elkaar waardoor ze op een voorsprong kwamen van 12-5. Toen scoorde Chloë nog een doorloopbal en Marit maakte nog een klein kansje. Als laatste scoorde de heer van Kios en werd de wedstrijd beëindigd met een eindstand van 13-7. 

Eindstand: 13-7

Doelpuntenmakers: Marit (3), Amanda, Ilse, Chloë en Ilja

Ilse